Pagina's

woensdag 2 maart 2016

Boot terug in het water.......



Op 24 februari vliegen we via curacao naar Trinidad Port of Spain.
Na eerst een nacht op curacao te hebben door gebracht , onze vlucht naar Trinidad werd plotseling een dag verplaatst. Dus zaten we s,middags aan de oever bij de willemsbrug een glaasje te drinken midden in het centrum van willemstad.

De andere dag ging de vlucht gelukkig wel (suriname .airways). en waren we mooi op tijd bij het hotel Corelcove naast de werf waar de boot staat, ondanks dat een over ijverige douane beambte de boot papieren nog even wilde zien deze zat in de koffer maar ze liep mee naar de gagagebelt waar ik de papieren aan haar moest laten zien. Onze koffers werden niet gecontroleerd ik had een radio zender en antenne tuner meegenomen...


Willemstad vanaf de waterkant...


De willemsbrug,,,,,


En zo gaat hij open.....

Net een gaatje en een sleper gaat er door....


Willemsstad met de willems brug...

We maken de boot klaar voor vertrek maar gaan op zondag naar het Asa Wright dit is een oude plantage midden in de bergen en regenwoud op gericht door een IJslandse mevrouw , Het huis staat er nog en wordt gebruikt als vogel centrum.
Je kunt hier vanaf de veranda alle soorten vogels spotten vooral kolibries.....met een gids een trail volgen en daarna een heerlijke lunch.







Het prachtige huis van binnen....108 jaar oud..

De veranda voor het spotten van vogels...


Vandaag 2 maart gaat de boot het water weer in .....alles blijkt nog te werken zelfs de motor slaat met de eerste keer aan....


Hij hangt......

Bijna in het water ,,,,met grote precisie....

Yes.....


Bruinwater uit de uitlaat.....maar wel water..

Het duurde even maar toen kwam er toch echt schoon water uit de uitlaat....
Bij het weg varen merk ik gelijk hoe stevig het roer weer aanvoelt......geen getril meer...
We gaan het weekend richting Grenada........





1 opmerking:

  1. Super leuk om de foto's te zien en je verhaaltjes te lezen. Geniet er van! Het is daar vast lekkerder dan hier. Veel regen en koud.

    BeantwoordenVerwijderen