Pagina's

zondag 12 januari 2014

Terug in Suriname nu gaan we echt verder,na een jaar wordt het ook wel weer tijd  de boot is bijna klaar schoon gepoetst de  zeilen zitten  er weer op  extra  proviand in geslagen al is de over tocht naar Trinidad niet echt een grote oversteek toch wil je wel alles bij je hebben.
Diverse reparaties uit gevoerd zoals de anker lier die niet werkte en de rader die het plotseling weer doet.....op de oceaan deed hij niks nu geeft hij prachtig de Suriname rivier weer..
.
Morgen eerst naar de vreemdelinge politie om het paspoort te laten afstempelen. Daarna kan ik gaan......waarschijnlijk 3 nachten op zee de weer verwachtingen zijn goed  alleen richting Trinidad kunnen er buien vallen......en die zijn hier meestal behoorlijk dus nat...maar van een goede temperatuur.

De boot heeft hier prima gelegen op waterland marine resort,men is hier nog steeds aan het bouwen het wordt echt iets bijzonders als alles hier klaar is dan is het een klein paradijs.
Lig ín de middags als het echt warm is in mijn hangmat te lezen of te internetten met uitzicht op de rivier en de boot lekker in de schaduw tussen de bomen.
Gisteren hadden we hier een barbeque met een kampvuur aan de Suriname rivier.......

Apen bij de boot in de ochtend.


Ochtend op de Suriname rivier.
Marienburg  riet suiker fabriek.....
weg door het oerwoud naar de boot,,,,,
Rond leiding op Marienburg de laatste suiker plantage...door een oud werknemer....


Hier krijg je gewoon een rond leiding in Nederland zou dit allang afgesloten zijn wegens instortings gevaar

Werkspoor.......


1 opmerking:

  1. Hallo Johan, een mooie tocht naar Trinidad toegewenst. Groeten daar aan Ineke. Lekker genieten. Groeten, Mieke

    BeantwoordenVerwijderen