Pagina's

woensdag 31 oktober 2012

Klaar maken voor vertrek.

Vandaag de laatste voorbereidingen getroffen voor vertrek,kotterstag beter vast gezet en kotter zeil weer gezet,alle lijnen klaar,motor gecontroleerd enz..
De Ais werkt op de nood marifoon antenne perfect maar met de splitter op de hoofd de antenne geeft hij een fout melding,maar in de haven kunnen ze ons op de Ais zien dus hij zend wel.........
Gisteren boodschappen gedaan in de carrefour met de tram in de stromende regen naar het eind station en daarna nog 300 meter lopen , bij binnen komst in de carrefour komt gelijk een winkel meisje ons papieren zakdoekjes aanreiken , ze zal wel gedacht hebben drie zielige oude mannetjes nat enz..
Vandaag lopen de Amerikanen er vreemd bij rare hoeden op enz., schijnt iets met Halloween te maken te hebben. De haven hier ligt aardig vol met zeilboten zal wat worden komend weekend als iedereen tegelijk weg wil met het uit klaren.Hier in de haven ligt ook het Canadees echtpaar van de distans shores  bekend van hun zeil- reisverhalen en films op t.v.( voor de zeiler natuurlijk).
Vandaag naar de hassan toren en het mausoleum van Mohammed V geweest best aardig zie foto.s.
we laten ons de rivier over zetten.

Hassan toren.

Mausoleum van Mohammed V


De wacht bij het Mausoleum

1 opmerking: